© 2022 Foodyny.

IMG 7985

A Kálvin tér tőszomszédságában található az Istvánffi Veggie Burger, amely hiánypótló a környéken. Mivel mindenevő vagyok, a vegán kaják sem maradhatnak ki a szórásból, másként nem lehet véleményt alkotni róla. 

Mindig is kíváncsi voltam, milyen egy vegán burger, érződik-e, hogy nincs benne hús, vagy egy teljesen más ízű, mint a hagyományos változatok. Ezekre, és még egyéb más kérdésre is szerettem volna választ kapni, ezért kértem magamnak egyet. A buci helyben sütött, saját fejlesztésű, és minden káros anyagtól mentes. A betétek is teljesen növényi alapúak, színezék- és egyéb mentesek, egyszóval a jelenlegi trendekhez idomulnak. Saját fejlesztésű szószokat kérhetek és három pogácsa közül választhatok. Miután összeválogattam, bele is vágok, hogy végre én is átéljem a vega érzést. Azt hiszem, értem, miért szeretik Istvánffi burgereit: már első harapásra tényleg nagyon ízletes, nem hiányzik a hús belőle. Szinte tökéletesen olyan, mint egy standard hamburger. 

IMG 7986

Engem meggyőzött, amit ettem, ezért, biztosan visszatérek még ebbe a burgerezőbe. Szóval, vegák és vegánok, kalandra fel! A cím: 1053 Budapest, Királyi Pál utca 20.

Mr. Foodyny

Kapcsolódó cikkünk: 

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.