© 2018 Foodyny.

Ezekkel az elképesztően egyszerű, gyorsan elkészíthető, egészséges és szénhidrátszegény vendégváró falatkákkal garantáltan sikert arathat. A percek alatt összeállítható étel gyakorlatilag a nap bármelyik szakaszában fogyasztható.

Hozzávalók:
- egy kígyóuborka
- zöld fűszeres krémsajt
- füstölt lazacszeletek
- egy kevés kapor

lazacosfalatkak

Az uborkát hámozzuk meg, és daraboljuk ujjnyi vastag szeletekre. Mindegyik uborkaszeletre nyomjunk a tubusos, fűszeres krémsajtból. Ha natúr változatot vettünk, akkor egy tálban keverjük össze egy pici kaporral, töltsük habzsákba, és abból adagoljuk a zöldségalapra. Csíkozzuk fel a füstölt lazacszeleteket, tekerjük fel, mintha rózsát szeretnék belőlük formázni. Helyezzük a krémsajt tetejére, és egy fogvájóval vagy bambuszpálcikával rögzítsük.

Hidegen tálaljuk.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.