© 2018 Foodyny.

Európai helyek vezetik a TripAdvisor legjobb éttermeinek listáját. Az első húszban három spanyol, francia, brit és olasz étterem is megtalálható, és két New York-i is bekerült a legjobbak közé. Nem szégyenkezhet azonban Dél-Amerika sem, perui és mexikói Michelin-csillagos éttermet is találtunk a top helyezettek között.

1. AU CROCODILE, STRASBOURG, FRANCIAORSZÁG

aucrocodile

Az Au Crocodile egy 1659-ben emelt épületben működik, és a klasszikus francia konyha remekeit kínálja vendégei számára. Egy új, fiatal séfnek köszönhetően a szakértők a gasztronómia újjáéledő templomának tartják.

2. MARTIN BERASATEGUI, LASARTE, SPANYOLORSZÁG

A legtöbb Michelin-csillaggal rendelkező spanyol séf, Martin Berastegui étterme Baszkföldön található, és a fogások zöme szezonális alapanyagokból készül. A 2019-es menüt márciusban mutatják be.

3. EL CELLER DE CAN ROCA, GIRONA, SPANYOLORSZÁG

elceller

Az 1986 óta működő étterem minden évben a legjobbak között szerepel a vendégek visszajelzései alapján. Olyan jelzőkkel illetik a kulináris művészetüket, mint a ragyogó, felséges vagy a tökéletes.

4. RESTAURANT SAT BAINS, NOTTINGHAM, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG

A Sat Bains két Michelin-csillaggal rendelkező étterem az Egyesült Királyság egyik leghíresebb vendéglátóhelye, mely annak ellenére, hogy ekkora sikereket ért el, mindig ragaszkodott a brit munkásosztályból eredő gyökereihez.

5. RESTAURANTE BENAZUZA, CANCUN, MEXICO

Rafael Zafra spanyol séf által vezetett étterem a Grand Oasis Sens-ban, a Cancun Hotel Zone üdülőhelyén működik. A TripAdvisor értékelői szerint elképesztő élmény itt az étkezés, a kiszolgálás remek, az étel pedig félelmetesen jó.

Kattintson tovább a folytatáshoz!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.