© 2018 Foodyny.

Május 23-ig lehet nevezni a Közétkeztetési Szakácsverseny megmérettetésére. A verseny témája ezúttal a nyári ételek lesznek a hagyomány és a megújulás jegyében.

menza

Idén a szervezők 3+1 fős csapatok nevezését várják, a csapattagok közül pedig legalább egy főnek 35 éven alulinak kell lennie. A csapatoknak három fogásos – előételből vagy levesből, főételből és desszertből álló – felnőtt étkezőknek szánt menüt kell megtervezniük, melynek egyik kötelező eleme a lecsó lesz. A kötelezően felhasználandó alapanyagok mellett tiltólistás élelmiszerek is lesznek. Az édesítőszerek, az ízfokozók, az élelmiszer színezékek, valamint az ezek valamelyikét hozzáadott formában tartalmazó összetett alapanyagok használata sem engedélyezett.

Az ételsor elkészítéséhez az összes felhasznált alapanyag nettó beszerzési értéke nem haladhatja meg az egy étkezőre jutó nettó 550 Ft‐ot.

Kapcsolódó cikkünk: A nap olcsó receptje: Karalábé krémleves

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.