© 2018 Foodyny.

Ed Sheeran, a világ egyik legsikeresebb zenésze, úgy tűnik, több lábon szeretne állni, ezért egy bár üzemeltetésébe fog, amely étteremként és élő zenés szórakozóhelyként is funkcionál majd.

edsheeran

Sheeran és menedzsere, Stuart Camo azt reméli, hogy áprilisban már meg is nyithatja a szórakozóhelyet Londonban, a spanyol ételeket kínáló Galicia étterem helyén. A nyugat-londoni létesítmény igen közel található Sheeran otthonához, s úgy tudni, már nagyban zajlanak az átépítési munkálatok, melyek – a The Sun szerint – április végére be is fejeződnek.

A brit lapnak nyilatkozó anonim informátor szerint egyelőre nem döntött Sheeran arról, hogy mi lesz az étterem neve, de úgy tűnik, hogy – bár a helyieknek tetszett a Galicia név – változtatni fog rajta. Sokan fogadásokat mernének kötni arra, hogy az egyik legnépszerűbb dala után, Castle of the Hillnek nevezi el a helyet.

edsheeran2

Sheeran a rossz nyelvek szerint nem véletlenül, azt pletykálják, hogy gondjai vannak az alkohollal. 2017-ben azt már elismerte, hogy sokat iszik: egy interjú során megkérdezte az újságírót, hogy szerinte baj-e, ha szinte mindennap piál. Majd hozzátette: "A legtöbb barátom is ugyanezt teszi, sőt, ők rosszabbak is, mint én." Azt azonban, hogy alkoholista lenne, nem ismerte el. Úgy fogalmazott: ha felkel, nem az az első dolga, hogy igyon, és nem függ az alkoholtól.

Kapcsolódó cikkünk: Magára tetováltatta a kedvenc kajáját Ed Sheeran

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.