Így készíts Grissinit
Az olajat, a paradicsomot, a parmezánt, a rozmaringot, a citromhéjat, a csilit és a kisebb darabokra vágott sonkát botmixerrel vagy késes aprítóval pürésítjük.
Az olajat, a paradicsomot, a parmezánt, a rozmaringot, a citromhéjat, a csilit és a kisebb darabokra vágott sonkát botmixerrel vagy késes aprítóval pürésítjük.
Ha nem igazán van kedved órákat tölteni a konyhában, akkor ezt a receptet biztosan szeretni fogod!
A húsvét közeledtével mi sem lehetne aktuálisabb, mint egy elronthatatlan fonott kalács, ami valóban az ünnepi asztal éke lehet.
Igazán nyári, könnyű ebéd esik csak jól ebben a hőségben.
Igazi könnyű, tavaszi étel a cukkinifasírt, amelyet túróval tudunk még tartalmasabbá tenni.
Az ősz fantasztikus alapanyagokkal lát el bennünket, ezért érdemes a szezon nyújtotta zöldségeket és gyümölcsöket felhasználnunk ételeink készítéséhez.
Június 17-én ünnepeljük az apák napját, amikor minden az édesapák körül forog.
Ezen a héten már tényleg elstartolhat az eper rövid, ám annál intenzívebb befőzési szezonja, már viszonylag jó áron elcsíphetjük a friss, magyar gyümölcs kilóját a piacon.
A Keeper of the Home nevű brit portál összegyűjtötte a világ legjobb fűszerkeverékeinek receptúráit annak érdekében, hogy akár otthon is elkészíthessük őket.
Annak ellenére, hogy a cukrot már évezredek óta ismeri az emberiség, az első vajas, karamellizált cukorból készült édesség csupán a XVII. században készült el.
Az olaszok egyik népszerű tésztaétele a carbonara spagetti, amely azon túl, hogy eszméletlenül finom, még olcsó is, hiszen nem kell hozzá más, mint némi tészta, egy kevés sonka, főzőtejszín és egy tojás.