© 2021 Foodyny.

Megnéztük a Danubius Hotel Helia megújult lobbiját, és az ott található csúcskategóriás vendéglátóhelyet, a Yellow Bistro & Bart. Varga Csaba, a szálloda igazgatója sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Yellow egy divatos drinkbár és egy hagyományos bisztró tökéletes ötvözete.

helia1

Közel kétéves felújítási munkálatokat követően mutatta be Varga Csaba szállodaigazgató a Danubius Hotel Helia új lobbiját és bisztróját.

– Az első lépés az emeleti konferenciaszint újjászületése volt, most pedig a vendégtér is átalakult, hogy a megújulás élményszintű is legyen. Egy spanyol belsőépítész álmodta meg az új koncepciót, melyben a sportosság, a korhűség és az elegancia találkozik.

helia3

A hotel új gasztrobranddel is gazdagodott, a Yellow Bistro & Bar a mai kor vendégigényeit kielégítve minőségi, magas színvonalú szolgáltatás nyújt, miközben biztosítja a könnyed beszélgetések kényelmes feltételeit. Varga Csaba szerint a végeredmény magáért beszél: az impozáns földszinti vendéglátóhely egyszerre ötvözi a hagyományos bisztrók és a modern drinkbárok világát.

helia4

A szendvicsek, péksütemények és turmixok mellett a molekuláris gasztronómiával is megismerkedhetnek a szálloda vendégei. A séf által megálmodott, tükörzselével bevont, egyedi megjelenésű Yellow Cake a narancs, a gyömbér és a csokoládé különleges fúzióját kínálja.

ESZTER

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.