© 2020 Foodyny.
 

A konyhai eszközök kínálata rendkívül széles, egy szakáruházba betérve megszámlálhatatlan botmixer között találjuk magunkat. Az első szédületből felocsúdva pedig elkezdünk gondolkodni azon, melyiket válasszuk, hogy jó döntést hozzunk. Segítség gyanánt csokorba gyűjtöttük egy botmixer legjobb tulajdonságait.

1. Van, aki a vezetékes, van, aki a vezeték nélküli darabokra esküszik, egy azonban biztos, fontos, hogy kiváló minőségű anyagokból készüljön, így élettartama is jóval hosszabb lesz. Törekedjünk arra, hogy olyan botmixert válasszunk, melynek motoregysége műanyag burkolattal rendelkezik, a szára és pengéje pedig rozsdamentes acélból készül.

botmixer3

2. A kényelmes és biztonságos fogás elengedhetetlen nemcsak a professzionális eszközök, hanem a hobbiszakácsok botmixerei esetében is. Érdemes ergonomikus kialakítású, csúszásmentes fogófelülettel rendelkező darab mellett döntenünk.

3. A motor teljesítménye is fontos szempont. Érdemes a direkt meghajtásúakat választanunk, melyek kiemelkedően magas fordulatszámon dolgoznak. Ma már be lehet szerezni olyan botmixereket is, amelyek akár 18 ezer fordulatot is megtesznek percenként, de választhatunk olyat is, amely két fokozatban állítható aszerint, hogy mire van szükségünk. Olajos magvakat, erős rostú húsokat például magasabb teljesítményen kell turmixolnunk, mint a gyümölcsöket.

botmixer1

4. Akkor járunk a legjobban, ha olyan darabot választunk, amelynek a feje cserélhető, így több funkciót is képes ellátni. Tökéletes habverővé vagy professzionális botmixerré tudjuk alakítani egyetlen pillanat alatt. Ebben az esetben ugyan magasabb az ára, de ár-érték arányban a lehető legjobb döntést hozzuk.

botmixer2

A Foodyny webshopjának kínálatában megtalálható professzionális KitchenAid botmixer minden igényt kielégít, ráadásul megjelenése is futurisztikus és megnyerő. Rendkívül hatékony, egy lóerős, innovatív, kilencsebességes, direkt meghajtású motorjával kiemelkedően magas fordulatszám mellett dolgozik 35 centis keverőszárával. A legjobb választás profiknak és a prémium minőséget elváró hobbiszakácsoknak.

Kapcsolódó cikkünk: Elindult a Foodyny Webshop – vásároljon gyorsan, kényelmesen!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.