© 2021 Foodyny.

A tökéletes hasábburgonya, vagy Julienne-re szeletelt sárgarépa és zeller felaprítása a mártogatóshoz igazán macerás, időigényes és nagy koncentrációt igénylő feladat. De az sem kis munka, ha egy jókora adag tócsnihoz kell lereszelnünk a krumplit vagy a cukkinit, miként a legjobb uborkasaláta titka is a hajszálvékonyra karikázott friss zöldség. Ahhoz, hogy tényleg kiváló végeredményt érjünk el munkánkkal vagy hatalmas rutin, vagy egy professzionális zöldségszeletelő kell.

zoldsegszeletelo

1. Pillanatok alatt bármilyen zöldséget felszeletelhetünk

A szeletelők nagy előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen zöldség esetében jól alkalmazhatók, és pillanatok alatt elvégezhetjük velük akár a szeletelést, akár az aprítást vagy a reszelést. A betéteket könnyedén és biztonságosan cserélhetjük, ráadásul a műanyag tartozékokat még mosogatógépben is tisztíthatjuk, így csak a rozsdamentes acélpengékkel ellátott betéteket kell kézzel elöblítenünk.

2. Több fokozatban állíthatjuk a vastagságot

A piacon jelenleg megvásárolható legjobb szeletelők oldalán egy finomságállító is megtalálható, így a szeletelés méretét például a KitchenAid darabok esetében 8, 6,3, 4,7, 1,6 és 0,8 milliméteresre is állíthatjuk, tehát a rusztikusabbtól az egészen finomig haladhatunk.

kitchenaid profi szeletel es tal szett

3. Látványosan tálalhatunk

A reszelés vagy az aprítás során nyert, tökéletesen egyforma zöldségdarabokkal látványosan dekorálhatjuk ételeinket, így a végeredmény nemcsak ízében lesz megnyerő, hanem vizuálisan is. Legyen szó családi összejövetelről vagy kerti partiról, igazi villantós fogásokat tehetünk vendégeink és saját magunk elé.7

4. Nincs több konyhai baleset

A prémium termékek alapfelszereltsége a reszelőkön és aprítókon elhelyezett ujjvédő, így nem kell attól tartanunk többé, hogy az uborkával együtt jobb esetben körmünk, rosszabb esetben ujjbegyün is a tálban landol.

5. Ajándék műanyag tálakkal leszünk gazdagabbak

A Foodyny webshopjának kínálatban megtalálható KichenAid professzionális zöldségszeletelő szetthez ajándék négyrészes műanyag tálkészletet is kapunk a hozzájuk illő fedőkkel, így a felszeletelt zöldségeket légmentesen lezárva fogyasztásig, illetve felhasználásig zavartalanul tárolhatjuk.

kitchenaid profi szeletel es tal szett2

Mint ismert, a Foodyny oldalán receptjeink, konyhai praktikáink mellett, professzionális KitchenAid konyhai gépeket és kiegészítőket is beszerezhet, melyekkel felfedezheti a tökéletes kulináris alkotás minden lehetőségét.

Kapcsolódó cikkünk: Okoskonyha: Készítsen lisztet otthon!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.