Még tart a kukoricaszezon, és ez a strandidőszak végéig nem is nagyon változik. A tökéletesre főtt kukoricáról akkor sem kell lemondanunk, ha az ország legmenőbb strandjait otthoni medencézésre cseréljük. Ráadásul különleges módon is tálalhatjuk különösen akkor, ha gyermekeket szeretnénk megörvendeztetni vele.
A szokásos módon főzzük meg a kukoricákat, majd egy éles késsel vágjunk belőle ujjnyi vastag karikákat. Egy határozott mozdulattal szúrjunk mindegyikbe egy-egy bambusznyársat. Kisméretű cserépbe vagy bögrébe helyezzünk hungarocell hasábokat, és szúrjuk bele az elkészült kukoricavirágokat. A siker garantált lesz kicsik és nagyok körében egyaránt, ráadásul, mivel vékony szeletekre daraboltuk a vaskos kukoricacsövet, még harapn is könnyebb lesz.
Kapcsolódó cikkünk: Ételstyling: Hogy kerül a grillkukorica a dobozba?