© 2020 Foodyny.
 

Ma már egy kenyérpirítótól sem csak azt várjuk el, hogy tökéletes kétszersülttel örvendeztessen meg bennünket. A legmodernebb darabok ugyanis ennél jóval többet tudnak.

Kiolvasztja a fagyasztott kenyeret, isteni melegszendvicset készít, és természetesen hozza a kötelezőt a pirítós terén - az új generációs kenyérpirítók már jóval túlmutatnak eredeti funkciójukon. Ráadásul megjelenésükben is alapjaiban írják újra mindazt, amit a klasszikus toasterről gondolunk: az ultramodern eszközök akár a konyha ékei is lehetnek.

kenyerpirito1

A Foodyny webshopjában is megvásárolható KitchenAid Artisan Kenyérpirító abban az értelemben véve hagyományos konyhai eszköz csupán, hogy két szelet pirítóst tud egy időben elkészíteni. Minden másban a legmodernebb kütyük közé tartozik. A legnagyobb előnye talán, hogy könnyen tisztítható, mivel egy kihúzható, rozsdamentes fém, mosogatógépbe tehető morzsatálcával rendelkezik, így többé nem kell fejjel lefelé kirázogatnunk a pirítósból a szénné égett darabkákat.

kenyerpirito2

Három fő feladatot tud ellátni: természetesen elkészíti az ízlésünknek megfelelő pirítóst bármilyen fajtájú és szinte bármilyen vastagságú kenyérszeletből, ezen túl melegszendvicset is süthetünk benne, sőt, arra is alkalmas, hogy a mélyhűtőből kivett szeletelt kenyeret vagy péksüteményt kiolvasszuk benne. És hogy mivel lehetne mindezt még fokozni? Ha meg is kenné helyettünk vajjal és lekvárral a reggeli toastunkat.

Kapcsolódó cikkünk: A kenyérpirító evolúciója

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.