© 2020 Foodyny.
 

Sokan vagyunk úgy, hogy már karácsony előtt fogjuk a fejünket tudva, hogy a sok finomság miatt plusz kilókkal fogjuk zárni az ünnepeket. Ha már most tudjuk, hogy az újévi fogadalmunkat a slankítás jegyében tesszük majd meg, kérjünk olyan turmixgépet, amely segíthet céljaink elérésében.

turmix

A piacon számos turmixgép megtalálható különböző árban. Érdemes nagyobb összeget áldoznunk az eszközre, hiszen a márkás, legalább közép-árkategóriás termékek sokkal strapabíróbbak, így hosszú ideig tesznek jó szolgálatot a konyhánkban. Ezen túl van néhány szempont, amit érdemes figyelembe vennünk vásárláskor.

1. Mindenképpen olyan turmixgépet vásároljunk, amelynek üvege hőálló, így forró leveseket is nyugodtan pürésíthetünk, és jeges finomságokat is készíthetünk benne.

2. A pengék mindenképpen nemesacélból készüljenek, mivel ezek élessége nagyon sokáig megmarad, miközben hatékonyan tudják aprítani a zöldségeket, gyümölcsöket és a jégkockát is. Ráadásul könnyedén tisztíthatók.

3. Olyan turmixgépet válasszunk, amely több sebességfokozatban képes dolgozni a kívánt minőség elérése érdekében!

bosch

4. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy tartozik-e a szettbe legalább egy, de inkább két palack, amelyben magunkkal tudjuk vinni turmixunkat akár edzésre, akár a munkahelyünkre.

5. Válasszunk krómozott eszközt, mert könnyedén tisztítható, ráadásul tökéletesen mutat bármilyen konyhában.

Nem lőhetünk mellé, ha az ajándéklistára a Bosch MMBM7G2M szálcsiszolt rozsdamentes acél turmixgép kerül, amelynek elegáns a megjelenése és a teljesítménye is igazán figyelemre méltó. A termék megrendelhető a Foodyny webshopjából IDE KATTINTVA.

Kapcsolódó cikkünk: Okoskonyha: A gyümölcslé útja a préselőtől az ultramodern juicerig

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.