© 2018 Foodyny.

Május 30-án a hazai és nemzetközi pezsgővilág nagyjai gyűlnek össze, hogy bemutatkozzanak és szakmai vitát folytassanak egy önálló konferencián.

pezsgo

Ideje, hogy a pezsgőkészítés hazai és nemzetközi legjobbjai is bemutatkozzanak egy önálló konferencián Magyarországon, hiszen egyre figyelemreméltóbb pezsgők készülnek ma már. Ugyanakkor el kell ismernünk, hogy a pezsgőkultúra építésében, ápolásában van még teendőnk. A Borjog és Bormarketing Konferencia analógiájára a szervezők egyik fő célja éppen az, hogy ezzel a témával most ismét megszólítsák az ágazat véleményformálóit.

Rókusfalvy Pál és dr. Prónay Bence által szervezett konferencia húsbavágó témákat ígér az ágazat vezetőitől, valamint izgalmas előadásokat, fantasztikus magyar és nemzetközi pezsgőkészítőktől, és parázs vitákat a kerekasztal keretein belül, amelynek témája: "Technológia vs. Terroir". Az esemény jogosan várt részét képezik majd a vezetett kóstolók, a legjobb pezsgőkből.

Érdekes előadásokkal is készülnek a szervezők, így Légli Ottó borász például a pezsgő alapbor készítéséről beszél majd, Dr. Brazsil Dávid a pezsgő-trendeket ismerteti, Hantos László pezsgőszakértő pedig arra a kérdésre keresi majd a választ, hogy miért szereti a világ a champagne-t?

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.