© 2022 Foodyny.

Gordon Ramsay új ázsiai étterme, egy londoni ételkritikus véleménycikkét követően került a figyelem középpontjába. A júniusban nyitó hely ugyanis újságírók számára tartott zártkörű eseményt, amelyen az étlapot mutatták be a szakértőknek. Angela Hui újságíró is részt vett az eseményen, és nem fogta vissza magát akkor, amikor kritikát kellett megfogalmaznia a fogásokkal kapcsolatban.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés,

 

A kritikus ugyanis egyenesen a pokol konyhájának nevezte az éttermet, így kívánt utalni egyrészről Gordon Ramsay azonos címmel futó műsorára, másrészről pedig arra, hogy amit tapasztalt, az maga a rémálom. Az Instagram oldalán több posztban is foglalkozott az étteremmel, hangot adott annak is, hogy az itt kóstolt ételek nem is az igazi ázsiai konyhát tükrözik.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés,

 

Az őt ért vádakra Gordon Ramsay szintén a közösségi médiában válaszolt. Úgy fogalmazott: lehet nem szeretni az ételeit, de az előítéleteket és a sértéseket nem viseli el szívesen. Hozzátette: a többi szakmabeli vendégtől csupa pozitív visszajelzés érkezett, az új étterem kínálatával kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkünk: Megszületett Gordon Ramsey-ék ötödik gyermeke

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.