© 2018 Foodyny.

A montreali Lambert&Fils és a milánói DWA dizájnműhelyek a milánói Alcova dizájnhét idejére készítettek egy elképesztően látványos pop-up bisztrót, ami nem csak lélegzetelállító enteriőrjével hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy a vendégek nem használhatják a telefonjukat, ha betérnek. A tervezők azt mondják: az étkezőtér a kifinomult anyagokat ünnepli, nem pedig a digitális technológiát.

popup1

- A bisztró száz százalékig anti-digitális. Azt akartuk, hogy a vendégek beszélgessenek egymással és az étkezés során élményeket gyűjtsenek, ne pedig számítógépezzenek vagy éppen fotózzanak - magyarázza az egyik tervező. A cél az volt, hogy olyan belsőépítészeti megoldásokat valósítsanak meg, amelynek eredményeként rendkívül nyugodt légkör alakítható ki.

popup2

A bisztró központi eleme egy nagy U-alakú asztal, melyet egy 18. századi festmény inspirált. Az asztalt körül ülve nagyobb társaságok is felszabadultan beszélgethetnek miután kikapcsolták telefonjaikat.

Fotók: dezeen.com

Kapcsolódó cikkünk: 6 éves gyerek tervezett logót, egy londoni étteremnek

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.