© 2023 Foodyny.

 

palacsinta különböző változataiért még a világsztárok is képesek serpenyőt ragadni. Vannak olyan hírességek is, akik egészen magas szintre emelték a desszertkészítés ezen módját.

1. David Beckham

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

 

A világhírű egykori labdarúgó egy Instagram videóban mutatta meg korábban, hogy nem csak tökéletes palacsintát készít, de ügyesen is dobálja. Beckham trükkje, hogy óvatosan megrázogatja a megsült tésztát a serpenyőben, majd egy gyors, magabiztos csuklómozdulattal dobja fel.

2. Dwayne Johnson

dwayne palacsinta

A színész rajongásig szereti az amerikai palacsintát, amelyhez egy, az USA-ban kapható lisztkeveréket használ. A tökéletes darabokba tejcsokoládét tesz, a tetejére pedig egy jókora adag tejszínhabot.

3. Jimmy Kimmel

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jimmy Kimmel (@jimmykimmel) által megosztott bejegyzés,

 

Az amerikai műsorvezető a palacsintakészítés művészének tartja magát és legendásan finom desszerteket készít kislánya, Jane számára. A magas szintű gasztronómiai alkotások nem jöhetnének létre némi élelmiszerfesték nélkül, amiket absztrakt festő módjára random belespriccel hol a palacsintatésztába, hol a serpenyőbe. Amikor azonban igazán elkapja az ihlet, akkor gyermekének kedvenc mesehőseit alkotja meg.

People nyomán

Kapcsolódó cikkünk: Amerikai palacsinta orgonasziruppal

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.