© 2018 Foodyny.

A grillételek elkészítése nem ördögtől való feladat. Van néhány fontos aranyszabály, amelyet érdemes betartani, hogy tökéletes csirkehús készüljön a grillrácson

grillcsirke2

1. Grillezés előtt le kell törölni

A csirkehúst pácolás előtt mindig töröljük szárazra konyhai papírtörlő segítségével, így a fűszerek és a pác jobban megtapad a húson.

2. Megég a BBQ szósz

A húst alap páccal, vagy sózva kezdjük el sütni, BBQ szósszal csupán az utolsó pár percben kenjük meg ecsettel. A szósz ugyanis cukrot tartalmaz, ami hosszabb sütési idő alatt nem karamellizálódik, hanem megég és keserűvé válik.

grillcsirke1

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.