© 2020 Foodyny.
 

Július első napjaiban az Istvándy család nagyszabású gasztronómiai programjaitól lesz hangos a Balaton felvidék. Megnyitják ugyanis a teljes birtokot a Tóti-hegy és Badacsony vonzáskörzetében. A több helyszínen zajló, öt napos eseménysorozat középpontjában a család, a csodák, a borok, a gasztronómia és az édes semmittevés lesz.

istvandy1

Az Istvándy családban mindenki kiveszi a részét a birtok irányításából. Van, aki a szőlőbirtokot gondozza, van, aki a bort készíti, van, aki megtermeli az asztalra valót, és van, aki elkészíti a finom vendégváró falatokat. A család július 3-tól 7-ig tartó gasztrokulturális eseménye hasonlóan színesnek ígérkezik.

- Az Istvándy FESZtelen egy természetes, laza, felszabadult baráti rendezvény, családias, közvetlen, oldott hangulatban – mondja az ötletgazda, Istvándy Gergely, aki a családi vállalkozás motorja. Az eseménysor ideje alatt a borkészítéstől a kéknyelű sétáló kóstolóig a zenéig minden előkerül majd, melyre a koronát a balatoni panoráma és idilli környezet teszi fel.

istvandy2

Az esemény részletes programja IDE kattintva olvasható el.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.