© 2018 Foodyny.

Ha igazán frissítő, édeskés salátára vágynál a hőségben, készíts caprese-t! A paradicsom mellett azonban ezúttal tegyél bele egy maroknyi magozott cseresznyét is, így a végeredmény egy igazán nyárias, mégis könnyed étel lesz.

cseresznye caprese

Hozzávalók egy adaghoz:
- egy nagy marék cseresznye
- 4-5 koktélparadicsom
- egy zacskó mozzarella golyó
- friss bazsalikom
- balzsamecet

A cseresznyét kimagozzuk, a szemeket kettévágjuk. Két-három darabba vágjuk a koktélparadicsomot és egy tálba halmozzuk a gyümölccsel és a lecsepegtetett mozzarella golyókkal együtt. Meglocsoljuk egy kevés jó minőségű, sűrű balzsamecettel, majd pár friss bazsalikomlevéllel díszítjük. Frissen, hidegen fogyasztjuk.

Kapcsolódó cikkünk: 

Kapcsolódó cikkünk: Sárgadinnyés caprese

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.