© 2018 Foodyny.

Elsőre furcsán hangzik, de megvan a tudományos magyarázata.

kave

Egy csésze kávé, és úgy érezhetjük, képesek vagyunk meghódítani a világot. Nagyon könnyű azonban pocsék kávét főzni: rossz minőségű kávét veszünk, túlpörköljük, esetleg túlságosan erőset főzünk és keserűvé válik.

A keserű utóízt azonban könnyedén száműzhetjük a kávénkból. Csupán egy csipet sót kell hozzáadnunk, hogy harmonikus ízvilágot kapjunk. Egyszerű, ugye? Az alábbi videóból pedig további kávétrükköket leshet el álmos reggelekre.

Kapcsolódó cikkünk: Sylvester Stallone a kávé-diétára esküszik

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.