Az Attaboy étteremben minden a burgerekről szól. A hely egyszerű, ízlésesen van berendezve, semmi fölösleges dizájn. A séf, Pap Krisztián 2015-ben csatlakozott az étterem csapatához, miután bejárta a fél világot, jobbnál jobb éttermekben dolgozott, ahol magába szívta a tudást, majd úgy döntött, hogy eztán burgereket és pizzákat fog kitalálni. Ezt annyira jól végzi, hogy az Attaboyban a napi burgerfogyasztás eléri a kétszáz darabot. És a vendégek nem unják meg, mert Krisztián folyamatosan fejleszti a kínálatot.
A burger mellett a másik nagy sláger a pizza.
Ha már itt vagyok, kóstolok is egy burgert, egy pizzát és kétféle desszertet. Elsőnek egy rákos, sajtos burger érkezik, hatalmas, csak két kézzel lehet enni, és természetesen mindenem tiszta maszat lesz. Amúgy eszméletlenül finom, valóságos ízbomba. A pizza rucolás, tele koktélparadicsommal és sonkával, a tészta ízletes, puha. Desszertként egy brownie-t választottam, amely sok társával szemben nem volt tömény, szóval be tudtam volna gyűrni még egyet.
Az Attaboy nem okozott csalódást: remek ízek, felkészült személyzet, egy megszállott séf, és egy trendi hely.
Érdemes kipróbálni. Burgerre fel!
Mr. Foodyny
Kapcsolódó cikkünk: Beadta a kulcsot a 4. legjobb gasztrobár