© 2020 Foodyny.

zolds_hus_1_f.jpg

Színek és ízek kavalkádja. Sokszor készítettem már többféle húsból, sokféle zöldségből és mindig nagyon jól sikerült. Gyors, egyszerű, könnyen elkészíthető, és az sem utolsó szempont, hogy a végén csak egy tepsit kell elmosogatni.

Hozzávalók:

  • bármilyen süthető hús (sertés, szárnyas, marha)
  • sok-sok zöldség
  • olaj
  • só, bors, sült hús fűszerkeverék
  • kakukkfű v. provanszi fűszer v. majoranna a zöldséghez

A húst befűszerezem és olajozott tepsiben, kis víz hozzáadásával félpuhára sütöm.

Ezután teszem bele a sok zöldséget, minél többféle, annál jobb lesz a végeredmény.

Sózom, fűszerezem, ha kell öntök még hozzá vizet és olajat.

Mehet vissza a sütőbe, hogy készre süljön.

zoldseges_2.jpg

zoldseges_3.jpg

 

Forrás: http://gyorsfinomreceptek.blog.hu

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.