© 2022 Foodyny.

Az EDDA frontembere mostanában ritkán ad interjút, jobban szeret a színpadon állni és énekelni, mintsem kérdésekre válaszolni. A zenész most mégis kivételt tett, és beült Garami Gábor kocsijába, hogy a Potyautas című műsor vendége legyen.

Mivel a rádiós műsorvezetővel jóban vagyunk, megkértük, hogy ha már mellette ül, kérdezze meg Attilát az étkezési szokásairól is, hadd osszuk meg a Foodyny olvasóival ezeket a sosem hallott részleteket.

Gábor kérdezett, Pataky Attila pedig szívesen válaszolt:
- Különböző korszakaim voltak, nagyon fontos korszak volt az életemben, amikor negyventől negyvenhét és fél éves koromig, vagyis hét és fél évig nem ettem húst. Aztán többször volt, hogy egy évig vagy akár kettőig nem ettem megint. Például az elmúlt időszakban sem, amikor a rákkal küzdöttem. De merek magamra hallgatni, és többször visszakanyarít a sors a húshoz. Itt a Kárpát-medencében a kultúránk része volt a húsfogyasztás. Bár nem tagadom - a vegetárianizmus mellett szólva - amikor nem ettem húst, mindig könnyű voltam, nem éreztem magam telítettnek. Érdekes ez, a feleségem úgy érkezett az életembe, hogy ő is éveket élt hús nélkül, vagyis ebben is egy hullámhosszon voltunk. Jelenleg laza, vegyes táplálkozásúak vagyunk, kerüljük a nehéz dolgokat. A konyhában egyébként Orsi, a feleségem a főnök - árulta el az EDDA énekese.

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: Bánsági Ildikónál így megy ez...

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.