Tóth Márton az OSC vízilabdázója, korábban válogatott kerettag, akinek szenvedélye és hobbija a gasztronómia és a főzés. Nem túl sok szabadidejében neves séfektől tanul, és szívja magába a tudást. Gyakran lepi meg csapattársait válogatott, saját készítésű különlegességekkel.
A hamarosan saját gasztro blog indítását tervező Marcinak a család és a feltöltődés a legfontosabbak, amik a vasárnapi ebédről eszébe jutnak.
Sportolóként és gyerekkorában is mindig arra törekedtek, hogy vasárnap együtt legyen a család az asztal körül.
Az igazi vasárnapi menü számára is a klasszikus menüsor.
- Húsleves, sült hús szezonális körettel és valamilyen fantázia szülte sütemény (pite, rétes, kevert süti, ilyesmi).
Jó néhány hete elindult az őszi szezon, így csak ritkán töltötte itthon a hétvégéket. A csapat folyamatosan utazik a bajnokságban, de a héten itthon lesz.
- A szüleim születésnapját fogjuk ünnepelni családi körben. Jó idő esetén a nyaralóban, és még nem tudom, hogy mit, de valamit biztos összedobok. Sütőtökben gondolkozom.