Világevő – Jókuti András
A folyamatos újkeresés mellett idén nagyon erősen megjelenik a retrovonal: gyerekkorunk és nagyszüleink gyerekkorának klasszikusai a 21. századra adaptálva, de lehetőleg eredeti megjelenéssel – mondta Jókuti András gasztroblogger. Várhatóan egyre szélesebb rétegek számára lesz vonzó, hogy kizárólag szezonális, lehetőleg helyi alapanyagokból főzzenek, amihez kulcskérdés a megbízható, valódi őstermelők megtalálása. 2018-ban az egészség is jobban előtérbe kerül, több rost, több friss, akár nyers zöldség, és valódi alapanyagok, a feldolgozott tömegtermékek helyett. “Személy szerint a konyhai eszközök terén a nagyszülőkhöz való visszatérést várom, az újabb kreatív szerkentyűk helyett az én szívemhez közelebb állnak az ütött-kopott öntöttvas lábasok, bográcsok, cserépedények” – emelte ki Jókuti Világevő András.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.