Világevő – Jókuti András
A folyamatos újkeresés mellett idén nagyon erősen megjelenik a retrovonal: gyerekkorunk és nagyszüleink gyerekkorának klasszikusai a 21. századra adaptálva, de lehetőleg eredeti megjelenéssel – mondta Jókuti András gasztroblogger. Várhatóan egyre szélesebb rétegek számára lesz vonzó, hogy kizárólag szezonális, lehetőleg helyi alapanyagokból főzzenek, amihez kulcskérdés a megbízható, valódi őstermelők megtalálása. 2018-ban az egészség is jobban előtérbe kerül, több rost, több friss, akár nyers zöldség, és valódi alapanyagok, a feldolgozott tömegtermékek helyett. “Személy szerint a konyhai eszközök terén a nagyszülőkhöz való visszatérést várom, az újabb kreatív szerkentyűk helyett az én szívemhez közelebb állnak az ütött-kopott öntöttvas lábasok, bográcsok, cserépedények” – emelte ki Jókuti Világevő András.
- Részletek
- Írta: ZsÉ
- Kategória: FOODYNY ALL-IN
Gasztrotrendek 2018 – vége a húsuralomnak!
További tartalmaink tematikus rendszerben:
A GASZTRO BENNFENTES FOODYNY ALL-IN
SLÁINTE MÓGER ÉVA PALANETT PALEO GASZTRO GŐDÉNY TÓTH MARCI BLOGJA A KREATÍV SÉF GYORS ÉS FINOM RECEPTEK SMARTA LOLLIPOP NASIK BOLDOG ÖRÖMMEL HÚSIMÁDÓ WEHEARTCOFFEE A BOR MEG ÉN 8.15 VACSORABÁR SZERETEM A PULYKÁT CSOKOLÁDÉ REFORMER MERŐKANÁL ARANYMORZSA A GASZTRO GERILLA THE CHOICE HENI SÜT NEKED KÉT CICA KONYHÁJA PASZTELLBAROKK FELELŐS GASZTROHŐS JUS & CALZONE BOLDOG KUKTA ÍZCSIKLANDOZÓ BABRAMEGY VÁROSI KONYHA MÉZES MACSKA CUKORMENTA ÍZEK NYELVÉN