4. Nem mindig azt kapjuk, amit kérünk

Ha egy étteremben éppen nincs alacsony zsírtartalmú tej, hiába kérjük azzal, úgyis az kerül a kávénkba, ami készleten van.

5. Ez után is mossunk kezet!

Talán tapasztalta már, hogy a só- és borstartók gyakran ujjlenyomatosak, sőt, az is elképzelhető, hogy ragacsosak. Ha nem szeretnénk milliónyi bacival hazatérni, az étlap átlapozásához hasonlóan a sózás, borsozás, étkezés szentháromságát követően alaposan mossunk kezet.

ESZTER

Kapcsolódó cikkünk: Amit az éttermek eltitkolnak, de nem árt tudni

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha