Egy befőttesüveg. Ki gondolná, hogy ennyi szükséges csupán a tökéletes irodai ebédhez? Márpedig igen. Egy teljes diétairányzat épült ki ugyanis a befőttesüvegekbe rejthető ételek köré, melyről korábban a Foodyny is beszámolt. Most megmutatjuk azt is, hogyan fog kinézni egy tésztaétel, ha üvegekbe halmozva visszük a melóba.
Fontos, hogy a folyékony állagú alapanyagot mindig az üveg aljára tegyük, így ha esetleg rosszul tekerjük rá az üvegre a tetőt, akkor sem fog a teljes szószmennyiség a táskánkban landolni. Tehát alulra kerül a paradicsomszósz, a pesto vagy a tésztasaláta öntete, erre helyezzünk rá néhány friss alkotóelemet, például lassan sütött koktélparadicsomot és kockára vágott mozzarellát, végül jöhet egy nagy adag tészta is.
Gusztusos, ugye? Ráadásul kisebb helyet is foglal a táskánkban, mintha nagyobb ételtartóval vagy műanyag dobozokkal felszerelkezve indulnánk minden reggel munkába.
Tálalási tipp: Tálalási tipp: Így lesz még finomabb a spagetti