Az innovációt és a kényelmet, valamint a zamatos, szaftos húsokat ünnepeljük ma, a sütőzacskó világnapján. Valljuk be, jelentősen megkönnyíti az életünket ez a remek találmány: csak beledobáljuk a fűszerezett csirkecombokat, felaprított zöldségeket, lezárjuk, bedobjuk a mikróba és 12 perc múlva tökéletes főételt tálalhatunk.

sutozacsko

A papírból készült változatát a sütőben és a serpenyőben is használhatjuk, hasonlóképpen tökéletes végeredményt fogunk kapni: a szaftok a húson maradnak, így nincs többé ízetlen, kiszáradt csirkemell filé. A francia gasztronómiában már hosszú ideje használt papirusz sütőzacskók titka abban rejlik, hogy a természetes aromákat le tudja zárni, mert a papíron keresztül nem tud átszivárogni a serpenyőbe, hogy aztán ott a hő hatására elillanjon.

Kapcsolódó cikkünk: Szezámmagos lazac brokkoli pogácsákkal

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha