Az Egyesült Államokban minden évben július 6-án ünneplik a rántott csirkecombot. Ezen a napon – meg persze máskor is, hisz hihetetlenül népszerű – országszerte férfiak és nők milliói fogyasztják hatalmas lelkesedéssel otthon, vagy egy étteremben.

rantott csirkecomb

Úgy tudni, az ételt skót bevándorlók vitték be az USA-ba, ahol elsőként a déli államokban terjedt el, hogy aztán hódító útjára induljon Amerikában, majd az egész világon. Először a csirkecombot csak filézték, és úgy rántották ki, idővel fűszereket is adtak hozzá, hogy gazdagítsák a csirke ízét.

Kapcsolódó cikkünk: Csőben sült karfiolos csirkecomb

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

ÍME A FOODYNY

Íme a Foodyny, Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol a receptek böngészésén túl híres gasztroarcok és ismert személyiségek is folyamatosan betekintést engednek a színes hazai gasztroélet - reményeink szerint - minden zugába.

Hírlevelünkre feliratkozva MINDEN HÉTEN NYEREMÉNYEK várnak!

EatNaturalBio foodyny banner 05

AB OVO BOR AJÁNLÓ

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha