© 2018 Foodyny.

Két évvel ezelőtt startolt el a Hatalmas kis hazugságok című televíziós sorozat az Egyesült Államokban, melynek főszereplője Shailene Woodley mellett Nicole Kidman és Reese Witherspoon voltak.

A jelenleg második évadban futó sorozat Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvend, az USA-ban azonban szabályosan turizmus is épült rá. A rajongók ugyanis előszeretettel látogatnak el azokra a helyekre, ahol a sorozat egyes filmkockái játszódtak. Összegyűjtöttük azt a TOP 3 vendéglátóhelyet, ahová minden fanatikusnak el kell egyszer mennie.

1. Happy Girl Kitchen

A bisztró több alkalommal is feltűnik a sorozatban, ahová a Reese Witherspoon által alakított Madeline Martha Mackenzie gyakran ellátogat. A hely nagyon híres különleges lekvárjairól és kávéjairól, a sorozatban különösen népszerű termékük a grapefruit lekvár.

2. Paluca Trattoria

Elképesztő olasz fogások készülnek a Paluca Trattoria-ban. Állítólag az ételek közül messze kiemelkedik a pesto calamari, amiért önmagában érdemes felkeresni az éttermet.

3. The Breakfast Club

Ha Monterey-ben járunk, nem szabad kihagynunk a fahéjas amerikai palacsintát sem. Ráadásul miközben elfogyasztjuk napindító édességünket, végig nézhetjük a falon sorakozó világsztárokról készült fotókat is.

Kapcsolódó cikkünk: Gryllus Dorka: Hitelesen hozom a fine diningot

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.