© 2018 Foodyny.

A nyaralni vágyók gyakran döntenek úgy, hogy vállalva a fáradtságot és az esetleges kényelmetlenségeket, repülő helyett autóval tesznek meg hosszabb utakat. Számukra ideális lehet ez a három szivargyújtóra csatlakoztatható eszköz, amelyek segítségével menet közben is friss ételt tudunk készíteni.

1. Vízmelegítő

vizmelegito

Ha egy kávéra van szükséged, vagy ne adj’ Isten instant levest készítenél a kocsiban, csak bedugod a szivargyújtóba ezt a kompakt méretű vízmelegítőt és pillanatok alatt elkészül számodra a forró víz. Érdemes használatát követően félreállni és nem a kanyarokban egyensúlyozni a száz fokos vízzel.

2. Rizsfőző

rizsfozo

Az Audi négy évvel ezelőtt mutatta be kisméretű rizsfőzőjét, mellyel úgy tudni, a japán megrendelőik kedvéében szerettek volna járni. Éppen ezért úgy alkották meg A8-asukat, hogy a hátsó középkonzolban helyezték el a rizses tálat, amelyben az étel a motor hőjének segítségével puhul meg. Nem kell azonban rohannunk az autókereskedésbe egy új kocsiért azért, hogy rizses ételt készítsünk a hátsó ülésen. Más, szivargyújtóra csatlakoztatható eszközök is fellelhetők a legnagyobb bazároldalakon.

3. Pizzasütő

pizzasuto

Az olasz ételek szerelmeseinek fejlesztették ezt a kompakt méretű pizzasütőt, amely szintén szivargyújtóról üzemeltethető. A rendkívül egyszerű használatot két be- és kikapcsoló gomb segíti elő.

Kapcsolódó cikkünk: Fura kis kütyüből űrkorszaki eszköz

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.